Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Jest Szansa, Że Dostane Bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka jest szansa że dostane bana za DMG hack. Nie używam tego w pvp tylko podczas expa. na jakiej podstawie mogą mnie zbanować?

Szkoda mi postaci 68 lvl skille m10 pro eq. woj body

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

szansa to 80/20 % bo nigdy nie wiadomo czy nikt cię nie zobaczy jak expisz;]Ale raczej nie dostaniesz tak szybko .

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Na twoim miejcu z taką postacią bym sie uskopojił z hackami rozumiem tam levele 30 -40 to tak ale masz takie eq i wysoki lvl więc nie polecam stosowania chacków inniczają się tylko na zbanowanie dobrej postaci .LICZĘ NA PLUSA +++++++++++++++

Jeśli pomogłem daj +

19075409e8c24b7d316df1es.gif

Opublikowano

wgraj se kamer moda i jak sie gma boisz to wpisz /wspam i kliknij na GMCHECK i juz ,gma nie ma wiec expisz i oczywiscie uwazaj na ludzi przechodzacych !

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Raczej bardzo mala szansa jak ktos napisal uzywaj tej opcji w z kamerm a za dmg jak nikogo niebiles lub na PvP niekorzystales to jest spoko :D niemartw sie ja na kuzyna koncie 73 uzywam haxow on o tym niewie i niema bana

Opublikowano

Nie bij na wolnym, nie rób pvp i nie bij ludzi z innych królestw a ban jest prawie nie możliwy. A jeśli się bardzo boisz to radze ci znajdywać takie spoty (bo z dobrym eq raczej w v2 nie expisz) które są praktycznie nie odwiedzane przez ludzi. Mało kto chodzi do red lasu więc tam chyba jest najmniejsza szansa na bana :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...